Nieuws

D'n Boogerd

0497-592260 -- info@dnboogerd.nl

NIEUWS D'N BOOGERD VESSEM

Waar moet je zijn voor kinderfeestjes?

In D'n Boogerd natuurlijk, waar anders....

 

De sportzaal is daarvoor een perfecte plaats. Om het helemaal een feest te maken kan er ook een arrangement besteld worden.

 

Huur sportzaal: 15,45 euro per uur.

 

Keuze arrangement:

 

Kosten per kind: 6,50 euro (min. 6 kinderen), daar krijg je voor:

De sportzaal, onbeperkt ranja, 1 zakje chips en 1 snoepzak of ijsje.

 

Kosten per kind: 8,50 euro (min. 6 kinderen), daar krijg je voor:

De sportzaal, onbeperkt ranja, 1 zakje chips, 1 snoepzak of ijsje, frietjes en 1 snack

 

 

Gezellig avondje RIKKEN op vrijdag in D'n Boogerd

 

Ook op zoek naar een leuke bezigheid waarbij je nieuwe mensen ontmoet? Kom dan eens in de 2 weken op vrijdag een gezellig avondje RIKKEN!

 

Met een groep die varieert van 20-40 personen maken we er een mooie avond van. De organisatie houdt de tijd in de gaten want we wisselen steeds van tafel en van goepsamenstelling. Om de spanning erin te brengen noteren we de uitslagen en maken aan het eind van iedere rikavond de winnaar bekend. Ook is er in het "Rik-seizoen" een competitie. De Rik-fanaten die echt om de 2 weken komen strijden serieus mee om het kampioenschap. Dit maakt het uiteraard extra spannend en het geeft altijd stof tot leuke analyses en prachtige discussies!

 

We beginnen steeds om 20.00 uur. Vanaf 19:30 uur kun je jezelf aanmelden. De data vind je op de agenda. We gaan door tot 22:30 uur en daarna kijken we gezellig samen terug onder het genot van iets lekkers aan de bar.

 

Denk niet "da's niks voor mij want ik kan helemaal niet rikken". Het is net zoiets als leren fietsen. We helpen je graag op weg en met vallen en opstaan leer je het vanzelf. Misschien win je dan nog wel eens een flesje wijn!

 

Wist je trouwens dat sommige Rikkers in D'n Boogerd zelfs een partner hebben gescoord? Tja, in D'n Boogerd, ...waar anders!

 

 

 

www.dnboogerd.nl

 

Gemeenschapshuis D'n Boogerd

Servatiusstraat 6

5512 AJ VESSEM

 

tel. 0497-592260

info@dnboogerd.nl

 

© 2014