Gebouw

D'n Boogerd

0497-592260 -- info@dnboogerd.nl

GEBOUW D'N BOOGERD VESSEM

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

...in D'n Boogerd, waar anders !

 

Gemeenschapshuis D’n Boogerd in Vessem bestaat uit een sportzaal, een multiculturele zaal, een vergaderzaal en een foyer. De zalen kunnen eenmalig, wekelijks of 2-wekelijks worden gehuurd. Het contract hiervoor kan per kwartaal, half jaar of jaar worden afgesloten.

 

Bij toekenning van de zalen worden onze richtlijnen gehanteerd. De huurders dienen zich te houden aan onze voorwaarden.

BEZOEKADRES:

 

Servatiusstraat 6

5512 AJ VESSEM

 

tel. 0497-592260

 

info@dnboogerd.nl

Bereikbaarheid van D'n Boogerd in Vessem

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

De ruimtes van D'n Boogerd in Vessem

 

De 2 grootste ruimtes in D'n Boogerd zijn vernoemd naar onze grootste donateur en naar onze grootste sponsor.

Respectievelijk, Rabobank De Kempen-West en Automobielbedrijf P. van de Ven.

Jaarlijks leveren zij een substantiële bijdrage aan onze exploitatie. Uiteraard zijn we daar enorm dankbaar voor!

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

Culturele zaal

Rabozaal

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

Sport zaal

P. van de Venzaal

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

Vergader-zaal

Schriderszaal

De Rabozaal is een grote multiculturele zaal met podium. Huurders kunnen gratis gebruik maken van een 24 kanaals podium-verlichting, een volledige geluidsinstallatie met vaste en draadloze microfoons, en een beamer voor foto, dia of video presentaties. De zaal is akoestisch geheel aangepast voor muziek en toneeluitvoeringen. De zaal kan opgesplitst worden in 2 kleine zalen (waarvan 1 met podium) door middel van een geluidsisolerende scheidingswand. De twee kleine zalen noemen we de podiumzaal en de spiegelzaal. De podiumzaal is vanzelfsprekend het deel met daarbij het podium. De spiegelzaal is het andere deel, voorzien van een spiegel over de volle breedte, ideaal voor bijvoorbeeld dansexpressie. Deze spiegel kan aan het oog worden onttrokken d.m.v. een gordijn.

 

De Rabozaal wordt op dit ogenblik gebruikt door (o.a.): Fanfare, drumband, dans-expressie, kinderkoor, toneel, zang-vereniging Con Brio, KVO volksdans en streetdance.

 

Ruil-Bieb

De Vessemse bibliotheek

 

Het principe: tegen inlevering van één boek kunt u een ander boek uit de collectie meenemen. Wij verwachten wel dat de boeken die u inlevert passen in onze collectie. Daarnaast moeten ze actueel, in goede staat en schoon zijn. Dit is aan de vrijwilligers ter beoordeling.

 

Tijdens alle openingstijden kunt u terecht en de ruilbibliotheek van Vessem is iedere donderdagochtend door een van ons bemand. Je kunt er je boek ruilen voor een ander boek, de krant lezen of gewoon even buurten. Kortom, een leuke ochtend om elkaar weer even te zien en bij te praten. Tot donderdag !

 

De vrijwilligers van de ruilbibliotheek

Trui, Thea, Irene, Corrie en Phita

 

De P. van de Venzaal is een kleine sportzaal met name geschikt voor het houden van volleybalwedstrijden. De zaal beschikt verder over alle attributen noodzakelijk voor regulier gymonderwijs. In overleg met de beheerder kan de zaal ook worden afgehuurd voor bijvoorbeeld familie-toernooien of kinderfeestjes. Het betreft één sportzaal (met opbergruimte voor sportmateriaal), 2 grote kleedkamers (voor groepen) en 1 kleine kleedkamer (voor scheidsrechter).

 

De huidige gebruikers zijn (o.a.): volley-balclub, schoolgym, korfbal, damesgym, KBO ouderengym en badminton.

 

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

Foyer

 

Ofwel: de bar

 

De foyer, ofwel de bar is het paradepaardje van onze beheerders. De bar heeft de beschikking over een computer met internetverbinding, een wireless hotspot, een biljart, een oefen dartboard en een wedstrijd dartbaan, een flatscreen 42″monitor voor video en presentaties, en een complete geluidsinstallatie. De bar kan met de Rabozaal verbonden worden door middel van 2 geluidswerende schuifwanden. Het geluid vanuit de Rabozaal kan worden doorgeschakeld naar de geluidsinstallatie in de foyer. De foyer wordt naast de gebruikelijke horeca-activiteiten gebruikt door biljartclubs.

De Martien Schriderszaal is genoemd naar de eerste beheerder van het gemeenschapshuis. De zaal biedt plaats aan ongeveer 20 tot 30 personen voor vergaderingen, cursussen, presentaties, e.d. De zaal beschikt over een projectorscherm, een beamer en een mobiele geluidsinstallatie. De Martien Schriderszaal heeft o.a. de volgende gebruikers: yoga, fotoclub Lucifer, dorpsraad Vessem, typecursus, KBO zangkoor, KVO, bestuur Stichting D’n Boogerd en diverse werkgroepen en besturen.

Gemeenschapshuis D'n Boogerd Vessem

 

 

www.dnboogerd.nl

 

Gemeenschapshuis D'n Boogerd

Servatiusstraat 6

5512 AJ VESSEM

 

tel. 0497-592260

info@dnboogerd.nl

 

© 2014